Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Kişisel Gelişim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
açıdan, bakış, başka, reikiye

Reiki'ye Başka Bir Açıdan Bakış

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Reiki ye Başka Bir Açıdan Bakış

Bizler Tanri'nin birer parcasi oldugumuz icin, dogumumuzla beraber bize ondan 70 bin yetenegin veya
duyunun gectigi kabul edilir Bu yeteneklerin yanlizca 5 tanesi kullanimimiza aciktir, digerleri
kapalidir

Bir bilgisayar kabul edin, icinde dosyalar var ama sifrelenmis acamiyoruz, yanliz 5 tanesi acilabilir
durumda Bunlar gorme, isitme, dokunma, koku ve tat alma duyularimizdir Cevremizde olup biteni bu
duyularimizla algilayabiliriz Burada sunu onemle belirtmek istiyorum, bence biz Tanri'nin yarattigi
varliklar olarak ondan bazi ozelikler aldik, ama Tanri degiliz Parca butune aittir, onun ozelliklerini tasir,
ama butunun kendisi hicbir zaman olamaz Sifacilik yetenegi de Tanri tarafindan bize gecmis ama
kapali vaziyettedir Biz uyumlamalar ve sifa calismalarimizla bu yetenegimizi su yuzune cikartmaya,
uyandirmaya calisiyoruz

Dogustan kor olan bir adama renkleri sorsaniz bilemez, oyle birsey yok der, onun icin kirmizi, yesil,
mavi gercekten yoktur Bunun gibi bizde de, bir 6 veya 7 duyu acilsa belki etrafimizdaki
farkedemedigimiz bircok seyi farkedebilecegiz, birbirimizin dusuncelerini okuyabilecegiz, enerji
alanlarini gorecegiz, bizden daha degisik frekansta ve enerjide olan varliklari algilayabilecegiz Bizim
algilayamadigimiz seyleri yok sayamayiz, sifacilik yetenegi gibi, bizden daha degisik frekanstaki
varliklar, sesler, enerjiler gibi Bir kopek bile bizim algilayamadigmiz kokulari duyuyor, bizden yaklasik
600 kat daha kuvvetli koku aliyor Biz bu kokulari duyamiyoruz diye onlari yok sayamayiz
Farkedemedigimiz seyleri yok saymak bizim yanlizca cehaletimizi, safligimizi gosterir Insan olarak o
kadar basit ve zavalli yaratilmisizki, ne nereden geldigimizi bilebiliyoruz, ne de nereye gidecegimizi

Reiki kelimesi 2 heceden meydana gelmistir Rei ve Ki Rei Japon kanji alfebesi ile yazilisina gore en
basit sekli ile ruh, hayalet, Tanrisal manevi guc, ana kaynaktan gelen yuksek ve gizemli bilgi gibi
manalara gelir Ki ise yasam enerjisidir Bu enerji yasayan tum varliklarin, hayatta olduklari surece
icinde ve cevresindedir,yasamin son bulmasi ile birlikte fiziksel bedenden ayrilir ve geldigi ana
kaynaga geri doner Reiki sifacilik yetenegi, ogretmenden ogrenciye uyumlama sirasinda gecirilir Bu
olay bizim koylerde sifaci hocalarin yaptigi el verme dedigimiz isin benzeridir

Reiki'yi yanlizca fiziksel rahatsizliklariniz icin degil, ruhsal sikintilariniz icin de kullanin Sikintinizin
nedeni size asalak yasayan, algilayamadiginiz veya bazilarinizin algilayabildigi degisik frekansta
negative enerjilere sahip varliklar olabilir Bu durumlarda da reikiyi kullanmayi unutmayin lutfen En
kisa zamanda refaha ciktiginizi, islerinizin ve moralinizin duzeldigini, uzerinizden bir agirligin kalktigini
hemen hissedeceksiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-16-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Suzie Nickli Üyeden Alıntı

Sıkintınızın
nedeni size asalak yasayan, algilayamadiginiz veya bazilarinizin algilayabildigi degisik frekansta
negative enerjilere sahip varliklar olabilir

Cok kisi okur gecer yukardaki cümleyi
yada okumadan

Aslinda cok sey gizlenmis bu cümlelerde

Negatif enerji---kötü cindir

Etrafimiz bunlarla dolu,hata cogumuzun icinde vücudumuzda yasiyorlar
Zayif bir animizda farkinda olmadan girerler icimize,
ve yerlesirler
Artik onlar icin hayat bogazda villada yasamak gibi zevklidir,
ama bizler icin aci günler baslar

Kendileri yerlestikleri gibi yakinlarinida yerlestirirler,eslerini dostlarini yakin arkadaslarini cagirirlar,ve hepsi dolar icimize

Bizi SIKINTILAR basar,oramiz buramiz agrimaya baslar
Bunlar enerjimiz ile beslenirler

Lakin kisi olanlardan haberdar olur ve onlarin vücudunda yasadiklarini farkederse,
kisi hastaliklarini teshis etmistir

ve onlar icin artik kötü günler baslamistir,

villa saltanati sona erecektir

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-16-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

merhaba reiki için acil bilgi yardımına ihtiyacım var nereye yazıcağımı bilemediğim içinde buraya yazıyorum dualarımı okumaya çalışan bir insanım fakat bazı sıkıntılarım varki onları yıllardır çözemedim fakat negatif enerjiden kurtulamıyorum yani o çevremizdeki asalaklar beni çok sevdi sanırım reikiye uyumlanmayı düşündüm fakat islama aykırı olur diye endişeliyim bu konuda oldukca kısıtlı bilgi var bazı ayetleri baz almışlar heryerde aynı ifadeyi okuyorum araştırdığım zaman bioenerjiye benzemesi hoşuma gidrken reikinin bana dini anımsattı bu oktada hem ibadetlerini yapan hem reikiyle çalışan arkadaşların görüşüne çok ihtiyacım var teşekkür ederim şimdiden
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com