![]() |
Öz'e Dönüş-Arınma Çalışması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Öz'e Dönüş-Arınma Çalışması![]() Kendini sevemeyen başkasını sevemez ![]() Kendine güvenemeyen başkasına güvenemez ![]() Kendine değer veremeyen başkasına değer veremez ![]() Kendi geçmişini ve kendini affedemeyen kimseyi bağışlayamaz ![]() Evet sevgili arkadaşlar, biz kendi değerimizi bilmezsek inanın kimse bizim değerimizi bilmez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elimizden geldiği kadar yürekten ve tüm sevgimizi vererek, kendi özümüze dönme yolunda bize verilen değerli armağanımız Reiki’nin rehberliğinde çalışmalar yapmayı arzu ederseniz, aşağıdaki çalışmaları sebatla, sabırla ve pes etmeden yapmanızı öneririz ![]() “Öncelikle, uyandıktan sonra sabahleyin, yatağınızın içinde sırtınız dik bir vaziyette oturun ve gözlerinizi kapatın ve içinizden “ sevgi ile değişmeyi talep ediyorum Nereye gidersem gideyim Tanrı benimle gelir” deyin ve içinizdeki sessizliği hissedin, içinize inin hiçbirşey düşünmeden içinizdeki sessizliği hissetmeye gayret edin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra yataktan kalkarak daha önceki çalışmalardan öğrendiğiniz “Beam” Egzersini (Enerjetik korunma ve Enerji Depolama Egzersizi) yapın ![]() Mümkünse açık havada, değilse bir odada da uygulanabilen bir dakikanızı alacak bu basit egzersizi tekrar anımsayalım : Yüzünüzü cama, yani güneşe dönün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yüzünüzü yıkadıktan sonra göz bebeklerinizin içine bakarak ve gözlerinizi kırpmamaya gayret ederek, 3 kez “Kendimi bağışlıyorum, olduğum gibi kabul ediyorum, onaylıyorum, seviyorum ve tüm sevgimle özgür bırakıyorum” diyorsunuz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|