Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
geçişimin, hikayesi, iletişime, meleklerle, sonuçları

Meleklerle İletişime Geçişimin Hikayesi Ve Sonuçları...

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Meleklerle İletişime Geçişimin Hikayesi Ve Sonuçları...

Evet, uzun zaman olmasada henüz bu yolda yeniyim Gerçi, "Meleklere ve Allah'a" çevremedeki insanladan daha çok inancım vardı Ve inanıyordum da Melekler'e bu sene ve geçen yıllar da inanıyordum ama iletişime geçecek kadar değil Farkındalığına varmam Ağustos ayında oldu İlk olarak "Melek Postası'nı" uyguladım ama başarısızla sonuçlandı Daha sonra Ekim ayında Beki İkala Erikli'nin "Meleklerle Yaşamak" adlı kitabını aldım Ve, kitapta uygulananan yöntemler başarıyla sonuçlandı Daha sonra Doreen Virtue'nun "İlahi Rehberlik" adlı kitabını aldım Ve, orda da olumlu sonuçlar aldım

Kısacası burda size yaptığım aşamaları göstereceğim: *İlk önce korkmamanız gerekir ve negatif düşüncelerden arınmanız gerekir ki ruhunuz ve bedeniniz pozitif düşünceyle dolsun *Niyet etmeniz gerekir, kalbinizle istemeniz gerekir Çünkü, korkarsanız olmaz Melekler doğru zamanı bilirler *İlk olarak bana işaret verilen şey; uzun bir tüydü Bembeyaz incecik bir tüy Anaokulunda camlar kapalı, perdeler de kapalı Kitabı okurken deneyeyim dedim, bir tüy istedim Yatağın altına baktığım da daha önceden yoktu Daha sonra biraz zaman geçtiğin de o yatağın altında bembeyaz bir tüy gelmişti Bu yüzden meleklere teşekkür ettim *Gökyüzünde rengarenk gökkuşaklarının çıkması Bu meleklerin nadir ama sevinçli biri gösterisidir *Meleklerin bir diğer gösterisi ise; bulutlarda anlık melek şekillerinin çıkması Bu bende birkaç kez olmuştu *Plaka numaraları Sık sık hala çıkmakta Plaka numaraları da "111,222,444" gibi veya 2223 gibi" *Evinizde duvarlarda veya başka yerlede ışık kümeleri görmeniz Ben son günler de beyaz küçük bir ışık görüyorum Bazen de kopkoyu bir mor rengi ya da açık lilamsı bir renk görüyorum *Radyolar da veya televizyon da melek kelimelerinin çıkması Veya bir mesaj iletmesi*Kulakta çınlama Bu geçen hafta ilk defa olmuştu Şimdilik aklımda kalan işaretler bunlar Bir-iki arkadaş açıklamamı söylemişti Bende seve seve açıkladım Henüz acemi aşamasındayım Ama, meleklerle iletişime geçtim gibi Sevgi ve ışıkla

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com