![]() |
Biz Melekler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Biz Melekler"Uzunca bir dönem önce, altta yazılanları tek tek yaşadım ![]() ![]() ![]() ![]() BİZ, MELEKLER Drunvalo En azından, Sümerde 6000 yıl önce uygarlık başladığından beri, melekler insan deneyiminin ortaya konmasında çok yakın bir rol oynadılar ![]() Mezopotamya’nın kadim şehirlerinde meleklerin rölyefleri (kabartmalar) keşfedildi ve Dünya üzerinde var olduğu bilinene en eski yazıtlarda Sümer çiviyazısı silindirleri ve kil tabletlerinin üzerinde betimlendi ![]() Melekler Hristiyan, Musevi ve İslam dinleri ile ilişkilidir, tüm bu dinlerini hepsinin anlaştığı şeylerden biri ![]() ![]() Ve Atlantik Okyanusunun diğer tarafında, Yucatan’da, Ek Balam Akropolünde, kadim Mayalar tarafından oyulmuş melek kabartmalarını görebiliriz ![]() ![]() Böylece, meleklerin ya da en azından melekler ile ilgili inançların kaydedilmiş tarih kadar uzun bir süredir bizimle oldukları tarihsel bir kanıttır ![]() Yine de, bana göre, bu bir inanç konusu değildir ![]() ![]() Meleklerle Karşılaşmalarım Çoğunuzun ilk kitabım “Yaşam Çiçeğinin Kadim Sırrı”nın 1 nci cildinde okuduğunuz gibi, melekler uzun zaman önce, 1971 de bana geldiler ![]() Beklenmedik bir şekilde, oturduğumuz odada, her ikimize de göründüklerinde, karım ile meditasyon yapıyorduk ![]() ![]() Melekler bize baktılar ve konuştular ![]() “Biz sizden ayrı değiliz ![]() ![]() O andan itibaren, yaşamım ebediyen değişti ![]() ![]() Meleklerin Nitelikleri Meleklerin kendilerini bana takdim etmelerinden bu yana geçen 32 yılda melekler ile ilgili öğrendiğim temel gerçeklerden bazıları : 1 ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() ![]() 4 ![]() ![]() 5 ![]() ![]() ![]() ![]() 6 ![]() ![]() ![]() ![]() Bu perspektiften, Yüksek Benliğimizin bir Yüksek Benliği vardır ve onun da bir Yüksek Benliği vardır, ve Tanrı’ya, Yaşamın Kaynağına ulaşana dek bir zincir halinde böyle devam eder ![]() Ve melekler bu bilinçlilik zincirinde insanlığa en yakın bağlantıdır ![]() ![]() İsa, meleklerle konuştu ![]() ![]() Ve siz de konuşabilirsiniz ! Melekler ile Nasıl İletişim Kurulur Tahmin edilemeyen Dünya Değişimleri ile ilgili uyarılar olduğu için, belki şimdi kendi meleklerinizden yardım ve rehberlik istemenizin ve almanızın ideal zamanıdır ![]() Bunu nasıl yaparız ? Öncelikle, onları gerçek bir olasılık olarak kabul etmeliyiz, yoksa inançsızlığımız bilinçliliğimizin bağlantı kurmasını durdurur ![]() ![]() İkinci olarak, melek ziyaretlerine açıldığımız zaman başlıca bedenlerimizin üçünün de buna dahil olması gerekir ![]() ![]() ![]() * Zihinsel Bedenimiz melekleri “görmek” için açık olmalı, ancak bu görme şimdi açıklanmalı, yoksa karışıklık olur ![]() ![]() ![]() ![]() Ayrıca , bazı insanlar için “görme”, “hissetme” olarak adlandırdığımız şey olan dişil şekli içerir ![]() ![]() ![]() Yine, ister görelim, ,ster hissedelim veya içsel olarak imgeleyelim, melekler için önemi yoktur ![]() ![]() * Duygusal Beden de aktive edilmelidir ![]() ![]() ![]() *Son olarak, Fiziksel Bedeniniz de dahil olmalıdır ![]() ”Meleğim veya meleklerim gerçekte görünmezse, bunu nasıl yapabilirim” diyebilirsiniz ![]() ![]() Temel bedenlerinizin üçünü aynı anda aktive etmede, sizinle melekleriniz arasında bir kanal açarsınız, ve onlar sizin tarafınızdan görülebilir veya hissedilebilirler ![]() Melekleriniz – varoluşun yüksek bir seviyesindeki siz – muhtemelen başka hiç kimsenin yapamayacağı şekillerde size rehberlik yapabilirken, bu bir kez bile gerçekleştiğinde, yaşamınız tamamen değişir ![]() Melekler ve Gelen Zamanlar Büyük değişim zamanlarına giriyoruz ![]() ![]() İçinde bulunduğumuz bu zamanlarda berrak ve doğru rehberlik, sahip olduğunuz her şeyden ve şimdiye kadar öğrendiğiniz tüm bilgiden daha değerlidir ![]() Melekler yaşamınıza berrak ve doğru rehberlik getirir ![]() ![]() Sizin için duam şu ; melekleriniz ile bu bağlantı mümkün olduğu kadar çabuk tamamlansın ![]() ![]() Sevgi ve hizmette, Drunvalo |
![]() |
![]() |
![]() |
Biz Melekler |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Biz Meleklermelekler,halifelik yolunun kuvveleridir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sû-i zandan ictinâb etmek Kimseyle alay etmemek (istihzâyı terk) Haramdan gözünü muhâfaza etmek Her zaman doğru sözlü olmak Kibir ve ucubdan sakınmak Allah’ın verdiği nimetlere hamd ve şükür etmek Malını Hak yoluna infak edip bâtıla israf etmekten kaçınmak Namazları devamlı ve huşû ile kılmak Şeriat ve sünnetten ayrılmamaktır Cenâb-ı Hak şöyle buyuruyor: “Kalbinde hardal tanesi ağırlığında imanı olanı cehennemden çıkarın ![]() ![]() ![]() ![]() NEFS-İ LEVVÂME Ey sâlik! Ehlullah buyurmuşlardır ki: Hakk’ın emirlerine kısmen uyan; men ettiklerinden ise bazen kaçınan kaçınamadığında pişman olan; kendini zaman zaman kınayan ve levm eden nefistir ![]() ![]() ![]() ![]() NEFS-İ MÜLHİME Ey Sâlik Ehlullah buyurmuşlardır ki: Hakk’ın emirlerine mümkün mertebe uyan, men ettiklerinden âzamî derecede sakınan ve bu hâllerinden dolayı bazı ilâhî ilhamlara nail olan bu makamda, nefs-i mülhimenin seyri, Alallah (Şanı yüce Allah’a) dır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NEFS-İ MUTMAİNNE Ey Sâlik! Ehlullah buyurmuşlardır ki: Hakk’ın emirlerine tam uyan, men ettiklerinden sakınan ve kuvvetli iman ve itminan sahibi olan mutmainne nefstir ![]() ![]() ![]() ![]() Cenâb-ı Hak buyuruyor ki: ??? ?????????? ????????? ???????????????? ` ????????? ????? ??????? ????????? ??????????? ` ????????????? ???????? ` ?????????? ???????? “Ey itminana ermiş nefis! Sen rabbinden, rabbin de senden razı olarak rabbine dön! Kullarım arasına katıl ve Cennet’ime gir!”işte bu makamdır meleklerin makamı(islama göre)gayrısının(diğe bu makamar dinlere mensup olanların)bu makama ulaşması ise imkansızdır ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|