![]() |
2012 Kış Renkleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 2012 Kış Renkleri2012 Kış Renkleri ![]() Yumuşak renkler Bu bahar ve yaz aylarında olduğu gibi sonbahar ve kış aylarında da yumuşak tonlar var ![]() Lavanta kavun gül kurusu bebek mavisi uçuk sarı… Mod yükselten canlı renkler Yumuşak tonları parlak detaylar ile birleştirin ![]() ![]() ![]() Renklerin dengesini korumak önemli ![]() ![]() Fuşyayı siyah ve bej ile kombinleyebilirsiniz örneğin… ![]() ![]() Bordo mürdüm şarap renkleri Renk istiyorum ama turuncu sarı ve kırmızı bana fazla geliyor diyorsanız bordo iyi bir seçenek ![]() ![]() Bu renk lüks ve çekici görünür ![]() Işıltılar parlak renkler Pırıl pırıl kumaşlardan bu kış da vazgeçemeyeceğiz ![]() Satenler payetler pullar ışıltılı giysiler yine gözbebeğimiz olacak ![]() Gece mavisi Gece mavisi nereye giderseniz gidin her zaman güvenli ve kurtarıcı bir renktir: Ofis partide alışverişte… Yeni sezonun vazgeçilmezi ![]() Nötr renkler Bu renkler moda tasarımcıları tarafından her zaman tercih edilir ![]() ![]() ![]() Beyaz siyah gri bej… Siyah en iyi nötr renktir ![]() __________________ |
![]() |
![]() |
|