Etkili Kilo Vermek İçin Harika Yöntem |
07-16-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Etkili Kilo Vermek İçin Harika Yöntemarkadaşlar ender saraç'ın tvde verdiği benimde bizzat denediğim bir yöntemi açıklıyorum tere tohumu ve bal karışımı evet yanlış duymadınız toz haline getirilmiş tere tohumundan bir çay kaşığı bir küçük kaba koyun üzerine bir çay kaşığı bal ilave edip karıştırın sabah uyanır uyanmaz aç karnına bu karışımı yiyin üzerinede bir fincan ılık su için bir hafta sonra nasıl kilo verdiğinizi görün ama guatr hastası olanlar ve ciddi mide rahatsızlığı olanlar yapmasın tamammı sevgili arkadaşlar umarım yeterince açık anlatmışımdır |
Etkili Kilo Vermek İçin Harika Yöntem |
07-16-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Etkili Kilo Vermek İçin Harika Yöntembendekisen Nickli Üyeden Alıntı arkadaşlar ender saraç'ın tvde verdiği benimde bizzat denediğim bir yöntemi açıklıyorum tere tohumu ve bal karışımı evet yanlış duymadınız toz haline getirilmiş tere tohumundan bir çay kaşığı bir küçük kaba koyun üzerine bir çay kaşığı bal ilave edip karıştırın sabah uyanır uyanmaz aç karnına bu karışımı yiyin üzerinede bir fincan ılık su için bir hafta sonra nasıl kilo verdiğinizi görün ama guatr hastası olanlar ve ciddi mide rahatsızlığı olanlar yapmasın tamammı sevgili arkadaşlar umarım yeterince açık anlatmışımdır hay Allah razı olsun,godzilla bana şişko derken imdadıma yetiştin hızır gibi |
|