Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
için, kalçalar, sıkı

Sıkı Kalçalar İçin...

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sıkı Kalçalar İçin...

Sıkı kalçalar için

Yere diz çökün ve ellerinizi de yere koyun, emekleyen bebekler gibi yani Ardından sağ bacağınızı dizden bükülmüş bir şekilde geriye doğru kaldırın Yani omuzdan itibaren dize kadar aynı hizada olması gerekiyor bacağınızın Dizden ayağa kadar olan kısım ise yukarı doğru bükülmüş olacak Bu harekati 15 defa falan tekrarlayın Daha sonra sol bacağı aynı şekilde hareket ettirin İlk başlarda 15 kez falan yapıp daha sonra arttırabilirsiniz Ancak; hemen yüklenmeyin vücunuza, yoksa bacaklarınız tutulur Ben bir süredir düzenli olarak yapıyorum ve faydasını görmeye başladım Hem kalçayı toapralyıp hem de bacak arka kaslarını çalıştırıyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com