![]() |
Pastırmalı Ve Kremalı Karnabahar Çorbası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pastırmalı Ve Kremalı Karnabahar Çorbası![]() 500 gr karnabahar 1 soğan 3~4 su bardağı tavuk suyu veya su 200 ml krema 200 gr pastırma 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı ayçiçeği yağı Tuz Karabiber Pastırmalı ve kremalı karnabahar çorbası: Derin bir tencereye tereyağı ve ayçiçeği yağını alarak kısık ateşte ısıtın ![]() ![]() Minik çiçeklere ayırıp yıkadığınız karnabaharları ekleyip 2-3 dakika soteleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ayrı bir tavada minik küp şeklinde doğradığınız pastırmaları hafifçe kızarıncaya kadar soteleyin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|