Parmesanlı Ve Kuşkonmazlı Makarna |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Parmesanlı Ve Kuşkonmazlı Makarna![]() 1 paket fettucine makarna 150 gr kuşkonmaz 40 gr tereyağı 1 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz 1 çorba kaşığı kıyılmış fesleğen 1 su bardağı krema 1çay bardağı rendelenmiş parmesan peyniri ya da kaşarpeyniri Tuz, karabiber Parmesanlı ve kuşkonmazlı makarna: Makarnayı diri kıvamda haşlayıp süzün Kuşkonmazları temizleyip küçük parçalara doğrayın Tereyağını tavada kızdırın Kuşkonmazları ekleyip 1-2 dakika kavurun Maydanoz, fesleğen, krema ve karabiberi ilave edip sürekli karıştırarak 3-4 dakika pişirin Makarnayı servis tabağına alın Kremalı karışımı üzerine gezdirerek dökün Parmesan peynirini serpip taze fesleğen yaprakları ile süsleyin Sıcak ya da ılık servis yapın
|
|
|
|