Körili Noodle |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Körili Noodle![]() 250 gr tavuk göğüs eti 1 paket noodle 2 yemek kaşığı zeytinyağı 150 gr misket havuç Yarım su bardağı soya fasulyesi 2 yemek kaşığı soya sosu 1 tatlı kaşığı nişasta 1 tatlı kaşığı köri 10 mısır turşusu Susam 1 su bardağı soya filizi Körili noodle: Noodle’ları kaynayan tuzlu suda haşlayıp süzün ve sudan geçirin ![]() Tavuk etlerini kuşbaşı doğrayıp haşlayın ve haşlama suyundan yarım çay bardağı ayırın Havuç ve soya fasulyelerini de ayrı ayrı haşlayın![]() Zeytinyağı, havuç, soya fasulyesi, soya filizi, tavuk etleri, mısır turşusunu wok tavada yüksek ateşte 2-3 dakika soteleyin Köri, nişasta ve soya sosunu ekleyin Tavuk suyunu ilave edip birkaç dakika daha soteleyin Makarnayı ekleyin ve harmanlayın Üzerine susam serperek sıcak servis yapın
|
|
|
|