![]() |
Kabaklı Ve Safranlı Erişte |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kabaklı Ve Safranlı Erişte![]() 1 paket erişte 3 sarı minik kabak 3 yeşil minik kabak 1 kahve fincanı su 1 çorba kaşığı kapari 1 kırmızı dolmalık biberi 150 gr tulum peyniri 1 tutam toz safran 4 çorba kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı pulbiber Tuz Kabaklı ve safranlı erişte: Kabakların uç kısımlarını kesip dilimleyin ![]() ![]() ![]() ![]() Zeytinyağını tavada ısıtıp kabağı soteleyin ![]() ![]() ![]() Erişteyi paket üzerindeki pişirme önerisine uygun olarak haşlayın ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|