![]() |
Enginarlı Ve Limon Beşamelli Lazanya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Enginarlı Ve Limon Beşamelli Lazanya![]() 500 gr lazanya yaprakları 1 kavanoz enginar kalbi (500 gr ~ 700 gr arası) Yarım limonun suyu ve rendelenmiş kabuğu Taze kekik yaprakları 70 gr un 750 ml süt 20 gr tereyağı 70 gr eritilmiş tereyağı 2 yumurta sarısı Muskat cevizi rendesi 4 yemek kaşığı krema 100 gr parmesan peyniri Tuz Karabiber Enginarlı ve limon beşamelli lazanya: Enginar kalplerinin suyunu süzün ve soğuk sudan geçirip dörde bölün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|