![]() |
Yerelması Soslu Lazanya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yerelması Soslu Lazanya![]() 300 gr yerelması 1 paket lazanya 500 gr kıyma 4 soğan 1 salçalık kırmızıbiber 1 çorba kaşığı doğranmış taze soğan sapı 2 çorba kaşığı sıvı yağ 1 ![]() Beşamel sos için 3 su bardağı süt 2 ![]() 4 çorba kaşığı sıvı yağ Tuz Yerelması soslu lazanya: Soğanları soyup doğrayın ![]() ![]() ![]() Yerelmalarını soyup rendeleyin ![]() ![]() ![]() ![]() Beşamel sos için yağı tavada kızdırıp unu kavurun ![]() ![]() ![]() Yağlanmış fırın kabına 1 kepçe kadar beşamel sos döküp yayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|