Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Salata & Meze

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
meze

Et Meze

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Et Meze





250 kuşbaşı dana eti
2 dilim bayat ekmek içi
2 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber
2 tatlı kaşığı kimyon
1 çay kaşığı zeytinyağı
1 yemek kaşığı limon suyu

Et meze:
Kuşbaşı dana etini su ilave etmeden kısık ateşte yumuşayıncaya kadar pişirin Etler pişmeden suyunu çekerse her defasında bir kahve fincanından çok olmamak üzere sıcak su ilave edin Çok az su kalıncaya kadar pişirin Pişen etleri mutfak robotundan geçirerek püre haline getirin Sarımsakları ince kıyın Ekmek içlerini ufalayın Tüm malzemeyi ete ilave ederek tekrar mutfak robotundan geçirin Tencerede kalan et suyunu ilave edip karıştırın Servis yapın

Hazırladığınız et meze sulu olursa, bir miktar ekmek içi ilave edebilirsiniz Mezeyi sandviç ekmeği ile servis yapabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.