Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
etli, havuçlu, kiş, tavuk

Tavuk Etli Ve Havuçlu Kiş

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tavuk Etli Ve Havuçlu Kiş





1 yufka
1 havuç
250 gr tavuk göğüs eti
1 litre süt
1 su bardağı krema
3 yumurta
1 çay bardağı un
Yarım demet fesleğen
1 çay kaşığı tuz
2 yemek kaşığı ayçiçeği yağı
250 gr kaşar peyniri
Tuz
Karabiber

Tavuk etli ve havuçlu kiş:
Tavuk etinin üzerine bir miktar su ekleyerek yumuşayıncaya kadar haşlayın ve soğuduktan sonra didikleyin
Havucun kabuğunu soyup irice rendeleyin ve ayçiçeği yağında soteleyin Tavuk etlerini, kıyılmış fesleğen, tuz, karabiber ekleyip harmanlayın

Yuvarlak tart kalıbını yağlayıp yufkayı içine yayın Tavuklu karışımı yufkanın üzerine aktarın Bir kasede süt, un, krema ve yumurtaları çırpın Karışımın üzerine döküp hafif karıştırın üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpiştirip 180 dereceye ayarlanmış fırında kızarıncaya kadar pişirin Servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.