![]() |
Tavuk Etli Ve Havuçlu Kiş |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tavuk Etli Ve Havuçlu Kiş![]() 1 yufka 1 havuç 250 gr tavuk göğüs eti 1 litre süt 1 su bardağı krema 3 yumurta 1 çay bardağı un Yarım demet fesleğen 1 çay kaşığı tuz 2 yemek kaşığı ayçiçeği yağı 250 gr kaşar peyniri Tuz Karabiber Tavuk etli ve havuçlu kiş: Tavuk etinin üzerine bir miktar su ekleyerek yumuşayıncaya kadar haşlayın ve soğuduktan sonra didikleyin ![]() Havucun kabuğunu soyup irice rendeleyin ve ayçiçeği yağında soteleyin ![]() ![]() Yuvarlak tart kalıbını yağlayıp yufkayı içine yayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|