![]() |
Biberli Tart |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Biberli Tart![]() 2 su bardağı (250 gr) un 125 gr margarin 1 yumurta sarısı Yarım su bardağı su Üzeri için: 1 kırmızı dolmalık biber 1 sarı dolmalık biber 1 yeşil dolmalık veya çarliston biber 3 yumurta 100 gr rendelenmiş kaşarpeyniri 1 su bardağı süt kreması Tuz, karabiber Biberli tart: Hamuru hazırlamak için; margarini oda sıcaklığında yumuşatın ![]() ![]() ![]() ![]() Biberleri fırında veya ocak üzerinde hafifçe közleyip soyun ![]() ![]() ![]() ![]() Tart hamurunu buzdolabından alıp bir kez daha yoğurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|