![]() |
Reçelli Kruvasan |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Reçelli Kruvasan![]() 1 ![]() 1 su bardağı ılık su veya süt 2 çorba kaşığı tozşeker 4 ![]() 50 gr margarin 2 çay kaşığı tuz 1 yumurta 1 yumurta sarısı İç malzeme: 1 çorba kasesi çilek reçeli Hamur aralarını yağlamak için: 250 gr (1 paket) margarin Reçelli kruasan: Mayayı ılık su veya süte 1 kaşık şekerle birlikte ekleyip karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hamuru düz zemine alıp merdane ile 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hamuru düz zemine alıp merdane ile 3 mm kalınlığında yuvarlak açın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|