![]() |
Kuzu Etli Pay |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuzu Etli Pay![]() 6 kuzu gerdan eti 2 su bardağı haşlanmış nohut 3 havuç 2 çorba kaşığı zeytinyağı 1 çorba kaşığı domates salçası 1 tatlı kaşığı biber salçası 3 soğan 3 diş sarımsak 1 çay kaşığı limon suyu 1 su bardağı sıcak su Tuz karabiber Üzeri için 10 milföy hamuru 2 yumurtanın sarısı 1 çorba kaşığı çörekotu Kuzu etli pay: Havuçları temizleyip dilimleyin ![]() ![]() ![]() Zeytinyağını tencerede ısıtın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kare milföy hamurlarını yağlı kağıt üzerine yan yana dizip çözülmesi için 5-6 dakika (hafif yumuşayana kadar) bekletin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 10-12 dakika pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|