![]() |
Seni Uzaklardan Sevmeyi Bile Seviyorum! |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() Seni Uzaklardan Sevmeyi Bile Seviyorum!![]() Yaşanıp bitmiş bir " gün " gibi Akıp gitmiş bir " sel " gibi Gün gelir unutursun herşeyi ![]() ![]() ![]() Sonra da tüm yaşananları gömersin yalnızlığa ![]() ![]() ![]() Ama seni bir kere yazmışken satırlara ![]() ![]() Ancak ölüm ile unuturum seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yine sensizliği yazıyorum akşamın gözlerime düştüğü anlarda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aslına bakarsan; sensizliği yazmak o kadar çok zor ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yokluğunda tüm cümlelerim öznesiz, tüm yüklemlerim devrikti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ey gözyaşlarını karakış, Gülüşlerini bahar bildiğim sevgili; Sensizlikte kanayan dudaklarımı ancak toprakla silebildim, ıslak kirpiklerimi ancak güneşle kuratabildim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi bu satırları okuyup " sana sitem " ettiğimi düşünme sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yazmalıydım çünkü sensizlikte üzerime çullanan arsız fırtınalara karşı tek sığınağım " senli satırlardı" sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne olur beni anla sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bana ait olmadığın halde aldığın her nefesi kendime " mutluluk " addettiğim sevgilim, / ey benim içi kelimelerle doldurulmayan yalnızlığım/ Ben sensizlikte intihar etmeyi değil; Ben seni " uzaklardan bile sevmeyi " sevdim ki ![]() ![]() ![]() Ben sensiz ölmeyi değil; Senin bir yerler de bensiz olsa da " nefes alıyor olmanı " sevdim ![]() ![]() Sen bana ait olmasan da; Ben senin varolduğun bu dünyada " yaşamayı " seçtim sevgili ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
black_R-O-S-E
|
![]() gerçekten çok güsel olmuş suskun eline , emeğine saalık
![]() |
![]() |
Cevap : Seni Uzaklardan Sevmeyi Bile Seviyorum! |
![]() |
![]() |
#8 |
su perisi
|
![]() Cevap : Seni Uzaklardan Sevmeyi Bile Seviyorum!Çok güzel bir yazı, ellerine sağlık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
evrem88
|
![]() Cevap : Seni Uzaklardan Sevmeyi Bile Seviyorum!Ben sensizlikte intihar etmeyi değil; Ben seni " uzaklardan bile sevmeyi " sevdim ki ![]() ![]() ![]() Ben sensiz ölmeyi değil; Senin bir yerler de bensiz olsa da " nefes alıyor olmanı " sevdim ![]() ![]() Sen bana ait olmasan da; Ben senin varolduğun bu dünyada " yaşamayı " seçtim sevgili ![]() ![]() ![]() teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
ASUD€
|
![]() Cevap : Seni Uzaklardan Sevmeyi Bile Seviyorum!emeğine sağlık güzel paylaşım olmuş kardeşim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Seni Uzaklardan Sevmeyi Bile Seviyorum!Duygu yüklü bir yazı tşkrr:notworthy: |
![]() |
![]() |
|