|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
cepte, engelliyor, görüşmek, uykudan, uykuyu, önce |
![]() |
Uykudan Önce Cepte Görüşmek Uykuyu Engelliyor!... |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
Uykudan Önce Cepte Görüşmek Uykuyu Engelliyor!...Uyku öncesi cep telefonuyla görüşme uykuyu geciktiriyor İngiliz bilim adamları, uyumadan hemen önce yapılan cep telefonu konuşmasının, beyni etkileyen sinyaller nedeniyle uykuyu geciktirdiğini söyledi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Loughborough Üniversitesi Uyku Araştırmaları Merkezi’nin İngiliz The Telegraph gazetesinde yayınlanan araştırma sonuçlarına göre, cep telefonundan yayılan güçlü sinyaller, konuşmadan saatler geçmesine rağmen uyku sırasındaki beyin aktivitelerini etkileyip değiştiriyor ![]() Uykudan önceki konuşmanın beyin aktivitelerini önemli ölçüde etkilediğini kaydeden Profesör James Horne, "Cep telefonuyla konuştuktan sonra insanların uykuya dalması daha uzun sürüyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
AnTikoR
|
![]() Hmmm ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
black_R-O-S-E
|
![]() saol suskun bence çok dooru bi tespit banada çok oluyo yatmadan önce kesinlikle telefonu elime bile almıyorum çünkü dayanamayıp milleti arıorum zaten sonrada uyku die bişi kalmıo :D ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
suskun
|
![]() sevgili gizemim,Site içerisinde gerek yorumlarınızda olsun gerek açtığınız konular olsun uslubunuza dikkat etmenizi rica ederim! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Valla telefonu bıraktığım gibi uykuya dalıyorum, pek sorun olmuyor:) Ama başka türlü etkilediğine eminim nedense:sm_razz: Teşekkürler suskun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
suskun
|
![]() ben teşekkür ederim isimsiz:))
|