![]() |
Barbunyalı Kiş |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Barbunyalı Kiş![]() Hamuru için 1 ![]() 90 gr tereyağı 1 fiske tuz 4 yemek kaşığı soğuk su Dolgusu için 3 yumurta 1 çay bardağı krema 1 su bardağı haşlanmış kuru barbunya Yarım su bardağı ince doğranmış kırmızı lahana 1 diş sarımsak 100 gr rendelenmiş kaşar peyniri Tuz, karabiber Barbunyalı kiş: Tereyağını küp şeklinde doğrayıp mutfak robotuna alın ![]() ![]() ![]() ![]() 22 cm'lik kelepçeli kek kalıbının tabanına yağlı kağıt serin ![]() ![]() ![]() 180 dereceye ayarlanmış fırında 10 dakika pişirin ![]() ![]() ![]() Yumurta ve kremayı geniş bir karıştırma kabında çırpın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|