Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
enginarlı, tart

Enginarlı Tart

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Enginarlı Tart





8 enginar kalbi
2 su bardağı un
125 gr margarin
1 yumurta
10 közlenmiş salçalık biber
6 taze soğan sapı
100 gr mozzarella peyniri
1 çay kaşığı tuz

Enginarlı tart:
Unu çukur bir kaba alın Oda ısısında yumuşatılmış margarin, yumurta ve tuzu ekleyip yoğurun Pütürsüz bir hamur elde edince üzerini nemli bezle örtüp 20 dakika dinlendirin

Hamuru merdane ile açıp yağlanmış tart kalıbına elinizle bastırarak yayın

Enginarları temizleyip iri parçalara kesin Tuzlu suda yumuşayıncaya kadar haşlayın Biberleri iri şeritler şeklinde kesin Taze soğan saplarını doğrayın Peyniri küp doğrayın Hazırladığınız malzemeleri tartın üzerine değişimli olarak dizin Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 20-25 dakika pişirin Ilınınca dilimleyip servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.