![]() |
Su Böreği-1 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Su Böreği-1![]() Hamur için 1 kg un 8 yumurta 1 çay kaşığı limon suyu Tuz Sos için 2 su bardağı ılık süt 250 gr eritilip ılınmış tereyağı 2 yumurta Peynirli karışım için 2 su bardağı rendelenmiş beyazpeynir 3 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz Su böreği: Hamur için; hamur yoğurma kabına unu eleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her bir bezeden oklavayla ince yufkalar açın ![]() ![]() İlk yufkayı çiğ olarak yayıp tepsinin kenarlarından sarkacak şekilde düzeltin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Önceden ısıtılmış 170 dereceye ayarlı fırında pişirin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|