![]() |
Kuşbaşı Etli Pide |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuşbaşı Etli Pide![]() Hamuru için 4 su bardağı un 1 su bardağı ılık süt 40 gr yaş maya 1 yumurta sarısı 1 yumurta 1 kahve fincanı tereyağı 2 çorba kaşığı ayçiçeği yağı Tuz İç malzeme 400 gr kuşbaşı kuzu eti 3 domates 3 sivribiber 2 yemek kaşığı tereyağı Yarım tatlı kaşığı tuz Yarım tatlı kaşığı karabiber 50 gr kaşarpeyniri Kuşbaşı etli pide: Mayayı ılık sütte eritin ve kabarana kadar bekletin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|