![]() |
Haşhaşlı Dolama |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Haşhaşlı Dolama![]() 2 su bardağı un 2 çorba kaşığı yoğurt 2 yumurta 1 çay bardağı ılık su 2 çorba kaşığı dövülmüş haşhaş 3 çorba kaşığı sıvıyağ Tuz İç malzemesi: 2 patates 1 su bardağı haşlanmış mercimek 50 gr beyaz peynir Tuz, karabiber Haşhaşlı dolama: Patatesleri iyice yıkayıp tuzlu suda haşlayın ![]() ![]() ![]() ![]() Unu hamur yoğurma kabına alın ![]() ![]() ![]() Fırın tepsisini yağlayın ![]() ![]() ![]() ![]() Bir kapta haşhaşı sıvıyağla karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|