![]() |
Etli Börek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Etli Börek![]() Hamur için 5 ![]() 2 yumurta 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı su 1 kahve fincanı sıvıyağ Yarım limonun suyu 1 çay kaşığı karbonat 1 çay kaşığı tuz Hamuru açmak için 1 su bardağı nişasta İç malzeme için 250 gr kuzu kuşbaşı et 1 soğan 1 sivribiber 1 domates Yarım çay bardağı zeytinyağı Tuz karabiber Üzeri için 100 gr tereyağı Etli börek: Limon suyu ve karbonatı hamur yoğurma kabına alıp karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() Soğanı soyup doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hamuru 20 eşit bezeye ayırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İç malzemeyi kare hamurların ortasına paylaştırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|