![]() |
Etli Ve Mantarlı Kese Böreği |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Etli Ve Mantarlı Kese Böreği![]() 3 yufka 250 gr kuşbaşı kuzu 6 mantar 4 soğan 2 domates 2 sivribiber 1 çay kaşığı tarçın 1 ![]() 1 çay bardağı yoğurt Tuz Karabiber Üzeri için 1 yumurta sarısı 2 çorba kaşığı haşhaş Etli ve mantarlı kese böreği: Mantarları temizleyip limonlu suda bekletin ![]() ![]() ![]() ![]() Yarım çay bardağı sıvıyağı tavada kızdırıp soğanı soteleyin ![]() ![]() ![]() ![]() Yoğurt ve kalan sıvıyağı bir kasede çırpın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elde ettiğiniz kare şeklindeki yufka parçalarından birini küçük ve derin cam kaseye kenarları dışa sarkacak şekilde yayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|