![]() |
Elmalı Kafes |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Elmalı Kafes![]() 250 gr tereyağı 1 yumurta 1 çay bardağı pudra şeker 1 yemek kaşığı yoğurt 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 3 su bardağı un İç malzeme için 3 elma 1 tatlı kaşığı tarçın Yarım su bardağı ince dövülmüş ceviz 2 yemek kaşığı toz şeker Üzeri için Pudra şeker Elmalı kafes: Yumurta, yoğurt, oda ısısında yumuşamış tereyağı, zeytinyağı ve pudra şekeri bir kapta karıştırın ![]() Un, kabartma tozu ve vanilyayı eleyerek ilave edip yumuşak bir hamur elde edinceye kadar yoğurun ![]() ![]() ![]() İç malzeme için, elmaların kabuklarını soyup rendeleyin ![]() ![]() ![]() ![]() Soğuyan iç harcı, tartölet kalıplarının içindeki hamurların üzerine paylaştırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AKLINIZDA BULUNSUN Kullandığınız un miktarı az da olsa markalarına göre değişebilir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|