![]() |
Soyu Tüketilmek İstenen Kim? |
![]() |
![]() |
#1 |
Ergenekon
|
![]() Soyu Tüketilmek İstenen Kim?Ben Belene'deki Türküm ![]() ![]() Dili ve dini değiştirilmek üzere bu ölüm adasına yollanan; domuzların müslüman etiyle beslendiği, insafın zerresinin olmadığı Bulgar zulmü altında yok edilmiş binlerce TÜRK'üm ben! Ben, Mora'daki Türk'üm, Ekmeğimi, suyumu paylaştığım kapı komşum yunanın bir gece sıcacık yatağımdan sürükleyerek koyun keser gibi kesip, diri diri yaktığı yirmibin TÜRK'üm ben! Ben, Arnavutluk'taki, Yugoslavya'daki, Bulgaristan'daki, Yunanistan'daki, Balkan'lardaki Türk'üm, Bu toprakları bal gibi tatlı yapan ve bu toprak uğruna kanı oluk oluk akanım ![]() Sofrası başında, tarlasında, uykusunda, bebeği karnında, kundakta, yedisinde, yetmişinde katledilen, kalanı da adı, dili, dini değiştirilmek üzere Yunan, Bulgar, Sırp mezalimi altında inleyen Türk'üm ben! Ben, Kıbrıs Türk'üyüm, Büyük Yunanistan projesi dâhilinde, Rum papazların önderliğinde yüzelli yıldır yok edilmeye çalışılan, isimsiz ve kefensiz toprak çukurlarda yatan, kahpe bir oyunun son perdelerinin oynandığı yavru vatan Kıbrıs'daki Türk'üm ben! Ben, Hocalı'daki, Azeri Türk'üyüm, Ermeni'nin, çoluk çoçuk, kadın kız, yaşlı demeden bir gecede katlettiği beşbin masum Türk'üm ben! Ben, Karabağ'daki, Azeri Türk'üyüm, diri diri mezarlara gömülmüş, hayatta kalanı ise insanlık dışı bir yaşama mahkûm edilmiş, vatanı elinden alınmış, "Karabağ" Türk'üyüm! Ben Uygur Türk'üyüm! Türk'lüğün doğduğu topraklarım elimden alındı, adım değiştirildi, dilim yasaklandı, törelerim yok edilmeye çalışıldı, orucum, namazım yasaklandı,sonunda imânımı almak istediler ve ben şahâdet getirerek can verdim, Ben, bir yudum suya hasret, kursağımda kemirdiğim çarıklarımla Yemen'de, Galiçya' da, Trablus’ta, Mekke'de, Medine'de peygamberimin mezarını, kıblemi, kâbemi korurken çil çil İngiliz altınları ile beslenen arapların arkadan vurduğu Türk'üm ben! Ben Kırım Türk'üyüm! 1944 ün 18 Mayıs gecesinde tren vagonlarında yollandığım Sibiryanın buzullarına canlı canlı gömüldüm ![]() kızıla boyadı ![]() yollandı ![]() Karadeniz'de hâlâ çığlıkları işitilen Kırım Türk'üyüm ben ![]() Ben Irak Türk'üyüm, Amerika'nın sözde demokrasi ekip ölüm biçtiği yerdeyim, Coni ve uşakları sayesinde her gün onlarca, yüzlerce, binlerce ölüyorum, seyrediyorlar sadece, kalanlarımız siliniyor soy kütüklerinden, yaşarken öldürülüyorum, insanlığın öldüğü yerdeki Irak Türk'üyüm ben, Ve ben Anadolu'yum, Türk Yurduyum; İngiliz'in maşası Yunanlılar, Fransız'ın maşası Ermeniler ağızlarından salyalar akan kuduz köpekler misali girdiler bu aziz vatana ![]() nice fidanlar, nice analar, nice kızlar, ne kocamış erler, nineler yatar bağrımda nice emzikteki yavrular ya da ana karnındaki bebeler kahpe kurşunlarla, vicdansız imansız süngülerle düştüler toprağıma ![]() diri diri yakıldı, Allah diyerek verdiler son nefeslerini ![]() kızlar attılar kendilerini kör kuyulara, ana rahimlerine saplanan süngülerde cinsiyet tespitleri yapıldı, gözleri oyulmuş, diri diri kesilmiş başlar bedenlerini aradılar ![]() İşte ben bu yunan mezalimine, ermeni vahşetine maruz kalmış Anadolu Türk'üyüm! SOYU KIRILAN KİMMİŞ EFENDİLER? Ve hâli hazırda, Düşman düşmanlığından, hain hainliğinden, yerli işbirlikçi maşalığından vazgeçmemiştir ![]() Türk'e bunları yapan ve yaptıran eli kanlı milletler diktikleri ermeni veya Pontus anıtlarıyla ellerinin kanını asil Türk Milletine bulaştırmaya çalışmaktadırlar ![]() Yönetimdeki zafiyetler ise onların ağızlarının suyunu akıtmaktadır ![]() çizilmiş Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Milleti dünya durdukça yaşayacaktır ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ermenilerce Katledilen Türklere Ait Bazı Resimler |
![]() |
![]() |
#2 |
bbk
![]() |
Ermenilerce Katledilen Türklere Ait Bazı Resimler![]() 1-Balta ile Katliam: İzmit'in Kollar köyünden Ermeniler tarafından balta ile katledilen müslümanlardan bir kısmının olaydan sonra çekilen fotoğrafı; 1- Boşnak Malik 2- Abdulmecid oğlu Ali 3- Ali oğlu Seyid (14 yaşında) 4- Ömer oğlu Abdulgani 5- Abdulgani oğlu Mecid 6- Abdullah oğlu Hüseyin 7- Bekir oğlu Yusuf 8- Osman oğlu İsmail Kaynak : Ermeni Ayaklanmaları ve İhtilal Hareketleri ![]() 2-Erzincan'da Ermeniler tarafından ırzına geçilerek öldürülen Pakize adlı bir Türk kadını ![]() Kaynak :Massacre Exerted By The Armenian On The Turks During World War I Pictures ![]() ![]() 3-25 Nisan 1918'de, Subatan'da Ermeniler tarafından öldürülen Türk çocuklar, kadınlar ve karınları deşilerek bebekleri çıkarılan anneler ![]() Kaynak:Massacre Exerted By The Armenian On The Turks During World War I Pictures ![]() ![]() 4-Erzincan'ın Odabaşı bölgesinde, Ermeniler tarafından oyularak katledilen bir Türk ![]() Kaynak :Massacre Exerted By The Armenian On The Turks During World War I Pictures ![]() ![]() 5-Sivas'ta Ermeni çeteleri tarafından yapılan katliamda boğazı kesilerek öldürülen jandarma Mustafa ![]() Kaynak : Ermeni Ayaklanmaları ve İhtilal Hareketleri ![]() ![]() 6-Ordudan hava değişikliği için terhis edilen ve 23 Temmuz 1915 de Diyarbakır'ın Lice kazasına bağlı Kum ve Çom köyleri civarında elleri ayakları bağlanarak Ermeni komitecileri tarafından şehid edilen askerler ![]() Kaynak : Ermeni Ayaklanmaları ve İhtilal Hareketleri ![]() ![]() 7-Diyarbakır'ın Şark nahiyesine bağlı Hızır İlyas köyü Mersani deresi (23 Temmuz 1915) ![]() ![]() Kaynak : Ermeni Ayaklanmaları ve İhtilal Hareketleri ![]() ![]() 8-29 Ağustos 1914 tarihinde Ermeni çeteleri tarafından Siverek-Urfa Yüksekyol ve Karacadağ civarında türbe ziyareti sırasında esir edilip canlı hedef yapılarak şehit edilen müslüman Türkler ![]() Kaynak : Ermeni Ayaklanmaları ve İhtilal Hareketleri ![]() ![]() 9-Silvan civarında, Beşnik ermeni köyüne Van ve Tolorya'dan gelip, Doryan Dano ve kardeşlerinin başında bulunduğu Ermeni çeteleri tarafından 11 Haziran 1915 tarihinde Şeytankaya mevkiinde şehit edilen milis subayı Hamid Efendi komutasında bulunan erzak kafilesi, jandarması ve subayları ![]() Kaynak : Ermeni Ayaklanmaları ve İhtilal Hareketleri ![]() ![]() 10-Erzincan Odabaşı bölgesinde, birbirlerine bağlanmış halde öldürülmüş kadın ve çocukların cansız bedenleri ![]() Kaynak :Massacre Exerted By The Armenian On The Turks During World War I Pictures ![]() ![]() 11-16 Şubat 1918'de, Erzincan'ın Vagarir köyünde, Ermeniler tarafından şehit edilen ve bir evin arkasında bulunan şehit edilmiş Türkler ![]() Kaynak :Massacre Exerted By The Armenian On The Turks During World War I Pictures ![]() ![]() 12-Hasankale'de, Ermeniler tarafından şehit edilen kadın ve çocuklar ![]() Kaynak:Massacre Exerted By The Armenian On The Turks During World War I Pictures ![]() Birlik olduğumuz sürece aşamıcağımız engel yokedemiceğimiz komplo olduğunu sanmıyorum ![]() bu sınırları kanla çizdik gerekirse kanlada koruruz
![]() |
|