![]() |
Pazı Soslu Levrek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pazı Soslu Levrek![]() 4 levrek 40 gr tereyağı 3 yemek kaşığı zeytinyağı 150 gr brokoli 2 havuç 1 sarı biber 1 kırmızı biber Pazılı sos için 300 gr pazı 1 çay bardağı su 1 çay bardağı krema 1 arpacık soğan 10 gr tereyağı Tuz Karabiber Pazı soslu levrek: Levrekleri yumuşayıncaya kadar haşlayın ![]() ![]() ![]() Sebzeleri buharda haşladıktan sonra zeytinyağında soteleyin ![]() Tereyağını eritip, ince doğradığınız soğanı yağda kavurun ![]() ![]() ![]() Servis tabağına önce sebzeleri üzerine balığı yerleştirin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|