Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
levrek, pazı, soslu

Pazı Soslu Levrek

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Pazı Soslu Levrek





4 levrek
40 gr tereyağı
3 yemek kaşığı zeytinyağı
150 gr brokoli
2 havuç
1 sarı biber
1 kırmızı biber
Pazılı sos için
300 gr pazı
1 çay bardağı su
1 çay bardağı krema
1 arpacık soğan
10 gr tereyağı
Tuz
Karabiber

Pazı soslu levrek:
Levrekleri yumuşayıncaya kadar haşlayın Suyunu süzün Tereyağını eritin ve levrekleri önlü arkalı kızartın

Sebzeleri buharda haşladıktan sonra zeytinyağında soteleyin
Tereyağını eritip, ince doğradığınız soğanı yağda kavurun Pazı, su, tuz ve karabiberi ekleyerek kaynatın Kaynadıktan sonra kremayı ekleyip mutfak robotundan geçirin

Servis tabağına önce sebzeleri üzerine balığı yerleştirin Pazı sosunu üzerine gezdirip servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.