![]() |
Çiğ Balık Tatlandırmaları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çiğ Balık Tatlandırmaları![]() 10 gr levrek 2 taze ıhlamur yaprağı 1 çay kaşığı taze kişniş otu 10 gr som balığı 1 tatlı kaşığı hardal 1 çay kaşığı portakal suyu 1 tutam siyah çöreotu 10 gr deniztarağı 1 çorba kaşığı küp kesilmiş ve közlenmiş kırmızıbiber 1 tatlı kaşığı kıyılmış frenksoğanı 1 çay kaşığı zencefil sirkesi 1 tatlı kaşığı haşlanmış pirinç 3 üçgen kesilmiş yufka parçası 1 yumurtanın akı Çöreotu Çiğ balık tatlandırmaları: Üçgen kesilmiş yufkaların üzerine çırpılmış yumurta akı sürüp çöreotu serpin ![]() ![]() ![]() ![]() Levreği minik küpler halinde kesin ![]() ![]() Som balığını minik küpler halinde kesip hardal ve portakal suyu ile karıştırın ![]() ![]() Deniztarağını minik küpler halinde kesip kırmızıbiber, frenksoğanı, zencefil sirkesi ve pirinci bir kâsede karıştırın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|