![]() |
Sebzeli Dilbalığı Buğulaması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sebzeli Dilbalığı Buğulaması![]() 2 dilbalığı fileto 4-6 brüksellahanası 1 havuç 2-3 brokoli 1 kabak 1 taze kırmızıbiber 1 tatlı kaşığı tuz 1 kahve fincanı zeytinyağı 1 limon 1 tatlı kaşığı kırmızı pulbiber Sebzeli dilbalığı buğulaması: Dilbalığı filetoları boylamasına ikiye bölün ![]() ![]() ![]() ![]() Lahanaların üzerlerine 1 cm derinliğinde çapraz şekilde yarık açın ![]() ![]() Buğulama aparatını açarak tencereye yerleştirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Balık ve sebzeler diri kalacak şekilde pişince tabağa alın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|