![]() |
Kırlangıç Güveç |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kırlangıç Güveç![]() 1 kırlangıç balığı (2 kg) 2 çorba kaşığı tereyağı 2 havuç 2 soğan 2 defne yaprağı 4 diş sarımsak Yarım kilo domates 2 çorba kaşığı süt kreması 1 patates 5-6 dal maydanoz Tane karabiber Kırmızı tozbiber 5 su bardağı su Tuz Kırlangıç güveç: Kırlangıç balığının derisini soyup içini temizleyin ![]() ![]() ![]() Soğan ve havucu temizleyip küp şeklinde doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Balığı tuzlu sudan çıkarıp yıkayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şefin Yorumu : ÖNERİ Kırlangıç güvecin üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serperek servis yapabilirsiniz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|