Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Pasta, Kek, Börek & Kurabiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bisküvili, muzlu, pasta

Muzlu Bisküvili Pasta

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Muzlu Bisküvili Pasta





1 Paket Petibör Bisküvi
1 Litre Süt
1 Çay Bardağı Un
3 Çorba Kaşığı Kakao
1 Su Bardağı Şeker
1 Çay Bardağı Hindistan Ceviz
1 Poşet Vanilya
2 Adet Muz
1 Adet Dövülmüş Ceviz

Tencereye sütü, unu ve kakaoyu koyup iyice karıştırın Orta hararetli ısıda karıştırarak pişirin Kaynamaya başladığında şeker ve hindistan cevizini ekleyip göz göz oluncaya kadar pişirin
Ocaktan almadan vanilini ekleyip mikserle 4-5 dk çırpın Suyla çalkalanmış borcama muhallebinin bir kısmını koyun, dilimlenmiş muzları ve bisküvileri dizip kalan muhallebiyi üzerine yayın Oda ısısına gelen tatlıyı buzdolabında bir müddet dinlendirin
Servis yapmadan önce üzerine dövülmüş antep fıstığı serpiştirip dilimleyerek servis yapınAfiyet bal şeker olsun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.