![]() |
Kamboz Pasta |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kamboz Pasta![]() 3 yumurta 1 su bardağı un Yarım çay bardağı tozşeker 1 çay bardağı su 1 çay kaşığı kabartma tozu 1 çorba kaşığı kakao 1 çay kaşığı emülgatör veya 1 çorba kaşığı nişasta Krema için: 1 çorba kaşığı kakao 1 su bardağı süt, 1 yumurta 1 su bardağı un, vanilya 1 çay bardağı tozşeker Üzeri için: 100 gr ganaj çikolata 200 gr frambuaz 300 gr çırpılmış kremşanti 200 gr granül çikolata 100 gr parça çikolata Kamboz pasta: Kek hamuru için verilen malzemeleri karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() Krema malzemelerini küçük bir tencereye alıp orta ateşte sürekli karıştırarak pişirin ![]() ![]() Kekin alt dilimini krema ile kaplayıp frambuazları üzerine dizin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GANAJ ÇİKOLATA Özellikle eriterek kullanım için uygun bir çikolata ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|