![]() |
Şeftalili Milföy Tart |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şeftalili Milföy Tart![]() 4 milföy Yarım paket dolgu kreması 125 ml soğuk süt Yarım yemek kaşığı un 1 yumurta akı 3 sert şeftali 1 yemek kaşığı toz şeker 1 çay bardağı file badem Üzeri için 1 yemek kaşığı pudra şeker Şeftalili milföy tart: Milföy hamurlarını derin dondurucudan çıkarıp çözülmesini bekleyin ![]() ![]() İki milföy hamurunu yan yana, diğer milföyleri hemen altına yan yana yerleştirip dikdörtgen şekli verin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şeftalilerin kabuklarını soyduktan sonra yarıya bölün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|