![]() |
Kayısı Soslu Cheesecake |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kayısı Soslu Cheesecake![]() 1 ![]() 125 gr eritilmiş tereyağı 750 gr labne peyniri 100 gr toz şeker 2 paket vanilya 3 yumurta Sos için 600 gr kayısı 1 çay bardağı toz şeker 2 paket vanilya Yarım limonun suyu Üzeri için File badem Kayısı soslu cheesecake: Bisküvileri mutfak robotunda toz haline getirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Peynir, şeker ve vanilyayı bir kaba alarak mikserle çırpın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayısıların çekirdeklerini çıkartıp kabuklarını soyun ve mutfak robotunda püre haline getirin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|