![]() |
Hamurda Salam Alman Mutfagı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hamurda Salam Alman MutfagıMalzemeler: 4 kisilik 400 gr ![]() 15 gr ![]() 50 ml ![]() 330 gr ![]() 2 adet yumurta 50 gr ![]() 1 adet yumurta sarisi Tuz Sos için: 8 yemek kasigi yogurt 4 yemek kasigi hardal 1 adet salatalik tursusu 1 demet dereotu Toz seker Karabiber Tuz Yapilisi: Mayayi ilik süt ve 3,5 yemek kasigi un ile karistirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hamuru 30x15 cm ![]() ![]() ![]() Salamin zarini soyup bütün olarak(rulo halinde) hamurun ortasina koyun ve hamurla etrafini sarin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sos için, yogurt ve hardali karistirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|