![]() |
Japon Güneşi Japon Mutfagi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Japon Güneşi Japon MutfagiJapon Güneşi: japon yemeği ![]() Malzemeler: 1 kg kemiksiz kuzu kuşbaşı 1 paket mantar, küp doğranmış 2 adet patlıcan 2 adet yufka yoğurt,, Hazırlanması: Eti tavaya alın, saldığı suyunu çekene kadar az miktarda sıvıyağ ilavesi ile pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() Patlıcanları küp doğrayıp tuzda bekletin ve sıvıyağda kızartın ![]() Yufkaları mümkün olan en dar üçgenlere kesip (8-12 adet arası) aralarına herhangi bir şey sürmeden bir pipet yardımıyla sarın ![]() ![]() ![]() Yuvarlak bir servis tabağının en altına mantar ve eti, ikinci kata patlıcanları yayın ![]() ![]() Ortasını açıp sarımsaklı veya sade yoğurt koyarak servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|