![]() |
Çin Usulü Pirinç Pilavlı Tavuk Eti |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çin Usulü Pirinç Pilavlı Tavuk Eti![]() Yarım kg kemiksiz tavuk eti 2 su bardağı basmati pirinç Yarım demet taze soğan 3~4 yaprak beyaz lahana 1 kırmızı biber 1 havuç 2 diş sarımsak 1/5 demet maydanoz 1 çay kaşığı taze zencefil 2 yemek kaşığı soya sosu 2 çay kaşığı toz kırmızı biber 1 çay kaşığı kimyon 1 sivri biber 2 yemek kaşığı ayçiçek yağı Karabiber Tuz (isteğe bağlı) Çin usulü pirinç pilavlı tavuk eti: Tavuk etlerini kuşbaşı şeklinde doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|