![]() |
Domatesli Ladenia (Yunanistan) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Domatesli Ladenia (Yunanistan)![]() Hamuru için 200 ml ılık su Yarım paket yaş maya 1 tatlı kaşığı tuz 3~3 ![]() Yarım su bardağı zeytinyağı Üzeri için 3 dilimlenmiş domates 1 kırmızı soğan (ince doğramış) 1/3 çay bardağı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı deniz tuzu Taze çekilmiş karabiber Kuru kekik Taze kekik Domatesli ladenia: Ilık su ve mayayı bir kabın içinde karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Doğranmış domates, soğan, zeytinyağı, tuz ve biberi harmanlayıp hamurun üzerine yayın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|