![]() |
Paella Valenciana (İspanya) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Paella Valenciana (İspanya)![]() 1 levrek fileto 200 gr dondurulmuş kalamar 250 gr kuşbaşı hindi göğüs eti 2 dolmalık yeşilbiber 3 dolmalık kırmızıbiber 2 sivribiber 2 domates 6 diş sarımsak Yarım su bardağı zeytinyağı 1 ![]() 1 tutam safran 2 ![]() 1 su bardağı pirinç 1 demet maydanoz Tuz Paella Valenciana: Levrek filetoyu iri parçalar halinde kesin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Geniş ve yayvan bir tencerede zeytinyağının yarısını ısıtın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Maydanozu yıkayıp süzün ve kıyın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|