Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Erkekler Kahvehanesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çıldırmış, erkekler, olmalı

Erkekler Çıldırmış Olmalı!

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Son zamanlarda o kadar çok kadından benzer hikayeler duydum ki artık erkeklerde bir çeşit salgın olduğunu düşünmeye başladım Bu virüse kapılan beylerin en belirgin özelliği şizofrenik davranışlar göstermeleri!
Tanıştığınız adam ilk gün itibariyle size kraliçe gibi davranıyor Akşam yastığa başınızı koyduğunuzda dualarınızın kabul edildiği hissine kapılıyorsunuz çünkü o tam olarak sizin aradığınız adam!

Hepsinin ortak özelliği ilk andan itibaren size delicesine aşık olmuş yıllardır aradığı kadın sizmişsiniz gibi davranmaları İkinci gün evlenirseniz nasıl bir evde oturacağınızdan tutun da bankada duran tüm parasının da yarısının sahibinin siz olduğunuza kadar geniş bir alanda söylemleri var
İlk hafta günde 20 kere aramak şiddetli bir sahiplenme duygusu ilk buluşmalarda çiçekler saatler süren sohbetler sizi tanımaya çalışmak çapraz sorgu… Sanki istediğiniz ve aradığınız erkeği biliyormuş gibi nokta atışlar… Kısacası ayağınız yerden kesiliyor

Çok şanslıysanız birkaç hafta ortalamada ikinci hafta adamı bulamıyorsunuz Sessiz sakin hiçbir şey söylemeden ortadan kayboluyorlar Önemli bir kısmı kendini Kurtlar Vadisi zannediyor Mafyayla veya derin devlet ile gizli bağlantıları var ancak çok gizli kalması gerekiyor! O yüzden ilk hafta size çok güvenip söylüyor Hani cep telefonu kapalı olursa birkaç gün merak etmeyin mutlaka gizli bir görevdedirler
Polat Alemdar hayranı bir adam değilse büyük tüccar rolünü tercih ediyor Büyük bir ihalenin ortasında sıkıntıları var Öyle değilse yurt dışından gelecek misafirleri ve kazanılacak büyük paralar var Adam büyük oynuyor canım! Üstelik sizin gibi bir kadını da yanında bu hayata taşımak istiyor

Bu adamlar ailenize sizi istemeye geliyor veya birlikte oturacağınız evi satın almak üzere emlak ofislerinin kapılarını aşındırıyor Evlilik konusuna girmeyenleri de var; onların da cebinde çok büyük lafları var Aşık olmanız için her türlü şart sağlanıyor
Sonra ne oluyor? İşte o kısmı henüz çözemedik çünkü giden arkadaşlara bir daha ulaşılamıyor Siz şaşkınlık içinde ne olduğunu anlamaya çalışırken o muhtemelen yeni kurbanını seçmek üzere yola koyulmuş oluyor

Bunun dışında pek çoğu uzun zamandır ilişki yaşamamış ve sizinle başlayan o muhteşem anın tadını çıkarmaktan ve sizinle bir ilişkiye girmekten korkuyor Bunu direkt olarak söyleyebilenlerin sayısı parmağı geçmese de en azından dürüstlükleri takdir topluyor

Şizofreni virüsü bu aralar çok yaygın Neredeyse kolumu çarptığım her kadının başından yakın zamanda benzer olaylar geçmiş Sizi uyarıyorum gardınızı alın Bir adam ikinci gününde büyük cümleler etmeye ve hayalinizdeki o muhteşem erkek gibi davranmaya başlıyorsa altından başka bir şey çıkma ihtimali büyük! Bu durum sonunda bizi paranoyak yapar mı? Yapar ama işin iyi yanından bakmak gerekir Onlar şizofren biz paranoyak gül gibi geçinir gideriz…

Not İlginc geldi paylşmak istedim
Herkes icn gecerli degil tabiiKimse yanlış anlamasın

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-16-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Bunun dışında pek çoğu uzun zamandır ilişki yaşamamış ve sizinle başlayan o muhteşem anın tadını çıkarmaktan ve sizinle bir ilişkiye girmekten korkuyor Bunu direkt olarak söyleyebilenlerin sayısı parmağı geçmese de en azından dürüstlükleri takdir topluyor

Bunu yazan bence tam bir atipik psikoz vakasıErkekleri aklınca eleştirmişSizlerle gönül eğlendirirler yahut da başka şeyler yaparlar sonra biranda kaybolurlar demişTüm bunları söylerken bir de ilişkiye girmekten korkar diyerek tezat anlatımda bulunmuşİlişkiye girsen girdi kaçtı derler girmesen girmeye korktu derlerNe söylemeye çalıştığını tam manasıyla anlamadım
Ama yazan kişi derin devlet kitapları ya da dizileri bırakıp biraz gerçek hayata baksın derim
Son söz eğer bunu yazan bir bayansa ben olsam 1 dakika kahrını çekmezdimOnun değil kendi sağlığımın bozulmasından korktuğum için

Simgee böyle manyakların olduğunu bize gösterdiğin için tşkler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com