![]() |
Erkek Sözlüğü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkek SözlüğüErkek SÖzlÜĞÜ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Erkek çevirileri! Ben balığa çıkıyorum: Ben, elimde bir çubukla bütün gün sandalda oturacağım, kusana kadar içiceğim ve denizde yüzen balıkları izliyeceğim ![]() Bu erkekleri ilgilendiren birşey: Bunun bilinen bir mantıklı açıklaması yok, boşuna uğraşma, hiçbir mantık kalıbına sokamazsın ![]() ![]() Yemeğe yardım edeyim mi?: Yemek neden hala masaya gelmedi? ![]() Evet tatlım,haklısın sevgilim: Çevirisi yok ![]() ![]() ![]() Elbette seni dinliyordum tatlım;sadece aklımda bir sürü karmaşık iş var: Şu karşıdaki kızıl bombanın içinde sütyen var mı, yok mu kafam ona takıldı da! ![]() ![]() ![]() Sevgilim biraz ara ver,sabahtan beri evi temizleyeceğim diye helak oldun: Şu elektrikli süpürgeyi artık sustursan iyi olacak, filmin içine ettin!! ![]() Hmmmm ![]() Evet çok ilginç hayatım: Sen hala konuşuyor musun? Seni düşünüyordum ve bu gülleri sana getirdim canım: Köşebaşında gülleri satan kız tam bir afetti ![]() ![]() ![]() Endişelenme tatlım,alt tarafı küçük bi kesik: Aslında tam damarı kestim ama gebereceğimi bilsem, canımın ne kadar acıdığını itiraf etmeyeceğim ![]() Hey,bunun için nedenlerim var: En kısa zamanda iyi bir tane bulsam iyi olucak Tabi ki seni duydum tatlım: Ne söylediğin hakkında hiçbir fikrim yok ve umarım dinliyormuş gibi yaptığımı anlayınca, 3 saat bağırıp çağırmazsın Biliyorsun güzelim,senden başkasını sevemem: Senin çığlıklarına bile zar zor alıştım ve daha kötüsüyle karşılaşma riskini göze alamam ![]() ![]() Muhteşem görünüyorsun: Tanrım ne olur bu denediğin son elbise olsun yoksa kalp krizi geçiriceğim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|