Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Erkekler Kahvehanesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
erkek, gel, yalanlarına

Erkek Yalanlarına Gel!

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Erkek Yalanlarına Gel!

Malumunuz şu sıralar ev ve iş arasında mekik dokuduğumdan, hayatımda anlatmaya değer olaylar olmadığından kız muhabbetinin her daim gündemindeki erkek yalanlarından söz edeyim istedim Arlanmaz, utanmaz kadın olarak şimdiye kadar sevgililerim, erkek arkadaşlarımdan duyduğum, acemilik döneminde yediğim erkek yalanlarına gelin!

Seni seviyorum ama bağlanmak istemiyorum

Bunu söyleyen adam aslında şunu söylemek istiyor; seninle vakit geçirmek güzel, yedekte bekliyorsun, şöyle bir dolanıp karı-kız peşinde koşmak istiyorum, senden iyisini bulamazsam geri dönebilirim

Bunu duyan kadın şöyle yapar; ben muhteşem bir kadınım, ne yapar eder onu kendime bağlarım, hırs benim göbek adım!

Şimdiki aklım olsaydı; Ben, seni daha fazla tutmayayım Git ve geri gelme

Mit’te çalışıyorum, görevim çok gizli, kimseye söyleme

Bunu söyleyen adam aslında şunu söylemek istiyor; ortadan kaybolup farklı kadınların koynuna girdiğim zamanlara en uygun kılıf olarak bunu buldum

Bunu duyan kadın şöyle yapar; bana çok gizli bir sırrını söyledi Aramızda bir bağ oluştu Canım benim, ne kadar zor iş yapıyor

Şimdiki aklım olsaydı; aslında ben de Mit’te çalışıyorum Madem sen söyledin, ben de sana söyleyeyim Müdürümüzle konuşalım, bize aynı görevleri versin Çalışırken de birlikte olalım

Çok yoğunum, o yüzden arayamıyorum

Bunu söyleyen adam aslında şunu söylemek istiyor; şu sıralar ilgilendiğim farklı kadınlar var ya da senden hevesimi aldım Dur bakalım, oltama birileri gelmezse seni arayacağım

Bunu duyan kadın şöyle yapar; canım ya, çok çalışıyor Kolay değil tabii Ben de durduk yere trip yapıp adamı kendimden soğutuyorum

Şimdiki aklım olsaydı; ilişkimiz başladığında da aynı işyerinde ve aynı pozisyonda çalışıyordun Ne oldu da son günlerde yoğunluğun arttı?

Benden daha iyilerini hak ediyorsun

Bunu söyleyen adam aslında şunu söylemek istiyor; cinsiyetim erkek ama erkek gibi davranıp seni terk ediyorum diyemiyorum Anla işte Hem açık bir kapı bırakmak istiyorum ki canım sevişmek istediğinde sen yedekte dur

Bunu duyan kadın şöyle yapar; beni seviyor ve bana kıyamıyor Sanırım biraz daha anlayışlı olmam lazım Eh tabii benim gibi muhteşem bir kadını taşımak kolay değil

Şimdiki aklım olsaydı; sene olmuş 2011 hâlâ bu yalanlar söyleniyor!

Sen çok farklısın!

Bunu söyleyen adam aslında şunu söylemek istiyor; özel olduğunu hissettireyim, benden vazgeçemesin

Bunu duyan kadın şöyle yapar; bana çok değer veriyor ve farklı olduğumu gördü Canım

Şimdiki aklım olsaydı; Normal olan bu değil mi? Her kadın birbirinden farklıdır Ayrıca, bu söz eskimedi mi?

Seni annemle tanıştırmak istiyorum

Bunu söyleyen adam aslında şunu söylemek istiyor; eve gelip giden kadının haddi hesabı yok ama seni annemle tanıştırayım ki ciddi ilişki yaşadığımızı düşün Sonra hemen sevişiriz değil mi?

Bunu duyan kadın şöyle yapar; ay canım, belli ki benimle evlenmek istiyor

Şimdiki aklım olsaydı; son ana kadar annenle tanışmak istemiyorum

Bir de açıklaması olmayan erkek yalanları var;

Sana hiç yalan söylemedim

Seni hiç aldatmadım

Âşık olmadan asla sevişmem

Senin beynini seviyorum

Karımla kardeş gibiyiz

Sorun sende değil, bende

Yıllardır ağlamadım, ilk defa senin yanında ağlıyorum

Feraye Demir

Alıntı Yaparak Cevapla

Erkek Yalanlarına Gel!

Eski 07-16-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Erkek Yalanlarına Gel!

ben böyle safsatalara inanmıyorum ve tüm dostlarımada inanmamalarını tavsiye ediyorum bütün bu tuzak yazıların amacı türk kadınının ve türk erkeğinin birbirine olan güvenini sarsarak bizim aile yapımıza dinamit koymak birbirine güvensiz , her sözün altında bir kötü anlam arayan bireyler oluşturmak ve aynı batı ülkelerindeki gibi nikahsız ve kısa süreli birlikteliklere kapı açmak , nasılsa güvenilir ve evlenmeye değer kimse yok inancını pekiştirerek nikahsız ve kısa süreli birliktelikleri insanların aklına normalmiş gibi yerleştirmek yukarıdakı davranış biçimlerini alaycı bir biçimde şablonlaştırmak resmen fitne sokmaktır şimdi bu yazıyı okuyan bir hanım kardeşimizin , erkek arkadaşı tüm samimiyetiyle aynı cümleleri kurmuş olsa , hah diyecektir aynı yazıdaki gibi söylüyor ve hemen yaftayı yapıştıracaktır forumda fazla uzatmamın gereği yok sanırım fikrim anlaşılmıştır herkese iyi paylaşımlar
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com