07-16-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bir Kız Size Çıkma Teklif Ederse
Ne yapmalı, ne düşünmeli?

Artık ilişkilerde oyun kurucu yalnızca erkekler değil Eskiden kadınlar erkekleri yavaşça tava getirirlerdi, ama şimdi adeta durumun üzerine atlıyorlar Böyle bir durumda kaldığınızda ne düşünmeli, ne yapmalısınız? İşte bizden birkaç tavsiye…
Bir kadının size çıkma teklif etmesinden korkmayın Ne denli cesur görünürse görünsün o da korkuyordur Durumun keyifli yanlarını görmeye çalışın…
Size çıkma teklif eden kadın hafif meşrep değil, cesurdur Onu bu cesaretinden dolayı yargılayamazsınız…
Ne istiyorsanız onu söyleyin Onunla denemek istiyorsanız devam edin Yok istemiyorsanız gerekçelerinizi onun kadar dürüstçe açıklayın ve kesin bir dille hayır deyin…
Evet dediniz ama rollerin değişmesinden korkuyorsunuz İlişkinin erkeği o mu olacak? Bunu ilk günden belirleyemezsiniz Olayları biraz zamana bırakın…
Çıkma teklif etti, kabul ettiniz Altta kalmayın Birkaç gün sonra siz de ona çıkma teklif edin Oyun bu, oynayın  
İlk teklif ondan geldi ya, gururunuz yıpranacak bir müddet Bunu tamir etmek için maçoluk yapmayın
Size çıkma teklif etmiş olması, her istediğinizi kabul edeceği anlamına gelmez Sınırların belirlenmesi sürecinde onunla işbirliği yapın yeter Koşulları zorlamayın
Cesur bir kadınınız var, onunla gurur duyun ve bunu arada bir onun da anlamasını sağlayın
Reddedecekseniz sebepleriniz açık olmalı "Ben seni senin beni sevdiğin gibi sevmiyorum" türünden standart yollara başvurmayın Bir kere olsun açık davranın ve gerekçelerinizi saklamayın
Reddettiniz, aradan birkaç gün geçti, diyelim karşılaştınız Hiçbir şey olmamış gibi, arkadaşça davranmayı ihmal etmeyin ve sakın olayın dedikodusunu özellikle erkekler arasında yapmayın…
dır 
|
|
|