Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Erkekler Kahvehanesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
erkek, ideal, işte

İşte İdeal Erkek :)

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İşte İdeal Erkek :)

İdeal erkeğim (Yaş 22)
1 Yakışıklı
2 Sempatik
3 Maddi durumu iyi
4 Beni ilgiyle dinleyecek
5 Espri anlayışı gelişmiş
6 Gücü kuvveti yerinde
7 İyi giyinen
8 Her konuda zevk sahibi
9 Sürpriz yapmayı seven
10 Romantik ve hayal gücü gelişmiş

İdeal erkeğim gözden geçirilmiş liste (Yaş 32)
1 İyi görünümlü - tercihen kafasında saçı olan
2 Arabadan inerken kapıyı açan, yemeğe gittiğimizde sandalyemi tutan
3 Pahalı bir restorana götürecek kadar parası olan
4 Konuşmaktan çok dinleyen
5 Fıkra anlattığımda katıla gülen
6 Alışverişte paketlerimin hepsini zahmetsiz taşıyacak kadar gücü kuvveti yerinde
7 En az 1 kravata sahip
8 Yaptığım yemekleri beğenen
9 Doğum günü ve yıldönümlerini unutmayan
10 Haftada en az 1 kez romantik olabilen
İdeal erkeğim tekrar gözden geçirilmiş liste (Yaş 42)
1 Çok da çirkin değil - Tamam kel olabilir
2 Ben binmeden arabayı hareket ettirmeyen
3 İşinde disiplinli - Fırsat oldukça akşam yemeğine götüren
4 Beni dinlerken başını sallayan
5 Anlattığım fıkraların can alıcı yerlerini hatırlayan
6 Evdeki eşyaların yerini değiştirmeme yardım edecek kadar gücü kuvveti yerinde
7 Göbeğini kamufle edecek şekilde kıyafet seçen
8 Klozetin kapağını indirmeyi unutmayan
9 Çoğu hafta sonu tıraş olan
İdeal erkeğim tekrar gözden geçirilmiş liste (Yaş 52)
1 Burun ve kulağının içindeki kıllar fazla uzun olmayan
2 Topluluk içinde gaz çıkarmayan
3 Para isteme alışkanlığı edinmemiş
4 Ben bir şey anlatırken uyuyakalmayan
5 Hafta sonları poposunu koltuktan kaldıracak kadar gücü kuvveti yerinde
6 Ayağındaki 2 çorap aynı renk olan ve temiz giyinen
7 TV karşısında akşam yemeğinden hoşlanan
8 Adımı unutmayan
9 Bazen tıraş olan
İdeal erkeğimtekrar gözden geçirilmiş liste (Yaş 62)
1 Küçük çocukları ürkütmeyen
2 Banyonun nerede olduğunu hatırlayan
3 Bakımı fazla masraflı olmayan
4 Mümkün olduğu kadar gürültüsüz horlayan
5 Neye güldüğünü birden unutmayan
6 Yardım almadan ayağa kalkabilecek kadar gücü kuvveti yerinde
7 Giyinen
8 Lapa yiyeceklerden hoşlanan
9 Dişlerini nereye koyduğunu unutmayan
10 En son ne zamandı, hatırlayan
İdeal erkeğim son kez gözden geçirilmiş liste (Yaş 72)
1 Nefes Alan !!!
İdeal erkek
1- Kadının tatminini ön plana alır
2- Ön sevişmeyi çeşitlendirir
3- Birlikte olmadan kadını heyecanlandırmaya uğraşır
4- Kadının ne istediğini sorar
5- Yataktaki hareketleri önceden kestirilemez
6- Yatakta kuvvetli ama asla kaba davranmaz
7- Yatakta başarılı teknikler geliştirir
8- İlgili ve sevecendir
9- Önce partnerini rahatlatmaya çabalar
10- Romantik mesajlar verir

Çağdaş erkek

Evde çubuklu pijamayla ya da kolsuz atletle dolaşmayan (Var mı böyle bir 2000 yılı Türk erkeği acaba!)
Vücut sabunu ve şampuanını sık sık tüketen, (Tasarruf şartlarına uyalım!)
Dişçisini fırçalamak yerine, dişlerini doğru fırçalayan, (Her gün her gün diş mi fırçalanırmış!)
Gittiği lokantada eşiyle karşılaştığı zaman yadırgamayan, (Eyvah basıldık, dememek için yanınızdakinin kim olduğu önemli
Bıyıksız da erkek olunabileceğine inanan, (bıyık Türk erkeğinin şanındandır!)
Dönüşlerde sinyal vermeyi unutmayan, (Ah bir araba çarptı galiba)
Her akşam bara gitmek yerine, evinde kendine zaman ayıran, (Çıtırlara kim zaman ayıracak!)
Kebapla viski içmeyen, (Var mı böyle bir lezzet!)
Giyiminde klasik renklerin dışına çıkabilen(kırmızı gömlek, sarı pantolon olabilir mi acaba?)
Sergisine gitmediği için bir sanatçının resmini almayan,
Kadınlara karşı seçici davranabilen (Var mı böyle bir erkek cinsi acaba!)
Çocuğunun altını karısıyla birlikte aynı süre içinde değiştirebilen (Nerede o yetenekli kocalar!)
Saunada puro içmeyen (Görgüsüzlük diz boyu!)
Arabasını ulaşım amacıyla kullanan(Başka ne amaçla olabilir ki!)
Emrinde çalışan bayanları yemeğe çıkmaya zorlamayan (Böyle patron ya da yöneticiyi bulursanız madalya takmak gerekiyor)
Hediye ile rüşveti birbirine karıştırmayan (Selma verdim rüşvet deyip almadılar!)
Uçağın kapıları açılmadan ayağa kalkmayan (Bu herkes için geçerli!)
Sporla gazete ve televizyonun dışında da ilgilenebilen (O zaman kim göbeklenecek!)
Senede iki kez gittiği konserde de uyuklamayan,
Teknolojiyi satın alırken batılı olup kullanırken doğulu olmayan,
Her gittiği yere kırmızı gül götürmeyen (Başka çiçek türü var mıydı!)
Tiyatroya davetiye dışında bilet alarak da gidebilen (nerede beleş oraya yerleş!)
Gömleğini göbeğine kadar açıp, kıllarının arasından altın kolye göstermeyen (Yuh!)
Bilgisayarından yalnızca oyun aracı olarak yararlanmayan (Ne faydalı internet siteleri var halbuki!)
Konuşmalarını küfür ve argodan arındırabilen,
Nereye nasıl park edileceğini bilen,
Toplulukta yüksek sesle konuşup kahkaha atmayan,
Tuvaletlerin pisliği konuşulurken, İstanbul'un fethini anlatmayan başlamayan,
Apandisiti patlamadan da doktora gidebilen, (Sağlam kafa sağlam vücutta bululur!)
Yemeğe giderken, geceyi restoran aramakla geçirmeyen (Kebapçıya mı gitsek, lahmacuncuya mı!

erkek dediğin

Seni elinin tersiyle değil avucunun içiyle kavrayacakBileceksin ki emin ellerdeyim, başkası tutamaz elimi böyle
Rahat olacaksın yanında, çok konuşmayacak, beynini didiklemeyecek ince olacak;seni senin kadar düşünecek Sen onu merak ettiğinde kendisine hesap soruluyor havalarına girmeyecek
Senin inceliğine karsı umursamaz sözler sarf etmeyecek
Adamın sinirini bozmayacak, cinlerini tepesine çıkarmayacak, sanki sen onun için varmışsın her ne zaman istese emrine amadeymişsin, o ne yaparsa yapsın her istediğinde yanında elinin altında olacakmışsın tiplerine girmeyecek Sen ona sevgini hissettirdiğinde, sen ona kayıtsız şartsız aşıkmışsın gibi havalara girmeyecek
Erkek dediğin ilgi gördüğünde ilgiyle,sevgi gördüğünde sevgiyle karşılık verecek
Erkek dediğin,sen onun için kendine baktığında, sırf ona daha güzel görünmek için giyinip kuşandığında hiçbir şey olmamış gibi davranmayacakRuhunu okşamasını bilecek
Romantik olacak kimi gün habersizce kucağında çiçeklerle çıkıp gelecek
Özel günleri unutmayı marifet sanmayacak
Kayıtsız olmayacak senin bütün zarafetine karsı Gerçekten seven bir kadın sevgi ve ilgi bekler, erkeğine verdiği aşkın karşılığında küçük bir tatlı söz, kısa bir mesaj, bir çağrı bile onu mutlu edebilir Erkek dediğin bütün bunları cebinden para harcıyormuş gibi cimrilikle yapmayacakBen aranmayı, çok aramayı sevmem demeyecek
Her şey kendi istediği gibi olsun istemeyecekSadece kendi caninin istemesine bağlamayacak her şeyi
Erkek dediğinin, hissettiğiyle yaptığı şey arasında uçurum olmayacak
Cesur olacak cesurSeni seviyorum derken korkmayacak, başka şeylerin arkasına gizlenmeyecek
Seviyorum deyip bir sonraki perdede kaçmayacak, özlüyorum diyorsa gelecek, kaybetmek istemiyorum diyorsa kaybetmeyecek
Erkek dediğin aşkına sahip çıkacak Korkak olmaz erkek dediğin
Erkek dediğin iyi sevişecek Koyun gibi yatmayacak, bir an önce su is bitse demeyecekAşksız yatmayacak yatağa ve sen bunu bileceksin
Bir baba şefkatiyle seni alnından öptüğünde bileceksin ki sevgisi geçici ve zayıf değildir
Ve sevgiyle öptüğünde dudaklarından bileceksin ki Opusun tek sebebi şehvet değildir
Erkek dediğin aldatmayacak Aldatmak basitliktir
Seviyorum diyorsa aldatmaz erkek dediğinAldatıyorsa sevmiyor demektir
Erkek dediğin yakışıklı olacak,çekici olacak ama bundan çok daha öte bir şeyZeki olacak
Kadının küçük yalanlara,bahanelere inanmayacağını,kendisini kendi gibi tanıdığını bilecek
Kadının zekasını küçümsemeyecek kadar zeki olacak Zeki olacak, seni bir hamur gibi karmasını bilecek, o hamura kendisi katmasını daDeğerlerini bir anlık hevesler uğruna satmayacak
Namussuzluğunu,ahlaksızlığını ancak ve ancak seninle yataktayken kullanacak Yan gözle hatun kesmeyecek, üstüne sevgili edinmeyecek
Erkek dediğin önce kendini sevecekKendini sevmeyen erkekten kimseye hayır gelmez Bir bakarsın ki yıllar sonra bu adamla ne yatağa sığıyorsun, ne toprağa Koluna girip gezmesini bileceksin gururla, koynuna alıp sevişmesini de Babalığını da bilecek, ana-babaya hürmet etmeyi, kadir kıymet bilmeyi, vefakarlığı,fedakarlığı
Erkek dediğin seni koruyacak,kuşatacak O nerede olursa olsun seni koruyacağını bileceksin
Pısırık olmayacak erkek dediğinErkek dediğin erkek olacak güzelim Seni sadece sen olduğun için sevecekParayla pulla, kariyerle, güçle, kimin ne dediğiyle hareket etmeyecekHem sevgilin,hem arkadaşın, hem dostun, hem baban, hem çocuğun olacak,huzurla bağrına basacaksın
Can DÜNDAR

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com