Aşk Dokunmak İster .. Roma'da |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aşk Dokunmak İster .. Roma'da![]() ![]() ![]() ![]() Bakın, dediğim gibi bu gece tramisu gecesi Vaktimiz de erken iken bu lezzeti mutlaka tadalim Ben şu an Romadayım Ask çeşmesinin hemen yaninda Fontana Di Trevi diye bir cafedeyim ve şu an lungo macchiato ve grappa içiyorum Karşımda aşk çeşmesi ve tabi ki ben de bu aşka karşılık tramisu yiyorum![]() Mamma mia![]() ![]() Ee ne yapayım; karşımda aşk çeşmesi, masamda ikinci aşkım tramisu, üçüncü aşkım Roma Bu gece aşk gecesii![]() Ben her zaman söylüyorum aşk tatlıların arasında gizli diye ![]() ![]() Aşk çeşmesinin oldugu yer şu anda inanılmaz kalabalık çünkü 2526 Aralık tatil Christmas kutlamaları var Her yer kapalı İtalyanlar harika bir şekilde kutluyorlar Evlerde de kutlamalar var Pazartesi itibariyle her yer açık olacak Bu yüzden bütün İtalyanlar tatilde Ve Romaya akın akın turist yağıyor Aşk çeşmesini akşamları ışıklandırıyorlar Romaya gelenler bilir, akşamları çeşmenin etrafı ışıl ışıl ve havuza para atanlarla dolup taşıyor Eeee,, ben boşuna beklemiyorum gecenin bu saatinde Gece yarısı havuza atılan paraları toplayıp hepsini tekrardan havuza atacağım Valla aşk icin değer ne yapalım Eğer Romaya yolunuz düşerse havuza para atmadan Romadan sakın dönmeyin Ama unutmayın bu havuza para atarken önemli olan detaylar var nasıl mı yapacaksınız? O zaman bunları unutmayın; öncelikle havuza para atmadan evvel mutlaka aşk için dilek tutmanız lazım Maalesef aşk harici olmuyor Eğer bir ay içerisinde aşık olmak isterseniz 1 euro, yok o kadar fazla bekleyemem biraz kisa olsun derseniz o zaman 50 euro, mümkün degil mutlaka bir saat icerisinde aşık olmak istiyorum derseniz o zaman havuza atlayacaksınız Ben olsam sizin yerinizde havuzdan çıkmam![]() ![]() ROMA'DAN SEVGİLERİMLE![]() ![]() ![]() alıntı |
|
|
|