|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ayetlerden, cin, evham, için, kalkması, korkunun, musallatı, terkip |
![]() |
Cin Musallatı,Evham,Korkunun Kalkması İçin Ayetlerden Bir Terkip |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cin Musallatı,Evham,Korkunun Kalkması İçin Ayetlerden Bir Terkiparkadaşlar güvendiğimiz ve bu konularda ehil olduğuna inandığımız bir abimizden bugün bir reçete aldım, tamamen kur'an ayetlerinden oluşuyor, sabah akşam suya okunup içilecek, ben de ayetlerin anlamlarını da altlarına ekleyerek, üstte en solda kalanı yanına kopyalayıp yapıştırarak okunuş kolay olsun diye vs ![]() allaha emanet olunuz, rabbim hepimizin sonunu hayreylesin indir |
![]() |
![]() |
![]() |
Cin Musallatı,Evham,Korkunun Kalkması İçin Ayetlerden Bir Terkip |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cin Musallatı,Evham,Korkunun Kalkması İçin Ayetlerden Bir Terkipbaşka bir reçete; bir sitede karşılıksız kullanılması şartı ile verilmiş, bu okunacak ve taşınacak dualardan para talep edenin ahirette iki elinin yakasında olacağını söylüyor yayınlayan, iki word dosyası var biri okunacak biri taşınacak; Okunacaklar; Kur'an-ı Kerimdeki maddî ve manevî koruyuculuğu ve şifası olan ayetlerden derlenmiştir ![]() ![]() Not: Taşınacak Vefkler ile ilgili açıklamayı okuyunuz ![]() ![]() indir Taşınacaklar Vesile olabileceği bir kısım faydaları : sitres,buhran,bunalım,deprasyon,aura ve şakra açıklıkların kapanması,kronik baş ağrıları,hanımların göğüs ve rahim ağrılarının kaybolması,unutkanlık ve dalgınlık,evde devamlı darlanmak ve ev halkına saldırmak, kavga için bahane aramak, gerilim ve kasılma, karar vermede kararsızlık, vb ![]() ![]() Nuskanın hazırlanışı: KESİNLİKLE RENKLİ olacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not: hanımlar bunu takar takmaz 7 gün okunacak duayıda(buradan indirebilirsiniz) HEMEN okumaya başlasınlar ![]() ![]() ![]() indir Ruhsatın şeri delili : 1- İbn-i abidin c:15 shf: 379 ![]() 2- Mizanül Kübra sahife 211 , 225 de İmam-ı malik ve mezheb-i davudda okunabilir ![]() 3- İslam fıkhı ansiklopedisi hayız,nifas ve istihaza cild 1 sahife 359 BU DUAYI PARAYLA SATANA VE MÜSLÜMANLARIMI ALDATANA HAKKIMI HELAL ETMİYORUM ![]() ![]() ![]() İsterseniz banada dua edin ![]() |
![]() |
![]() |
|