Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
daveti, garantili, hadim

Garantili Hadim Daveti

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Garantili Hadim Daveti

Arkadaslar herkeste bir merak cindi, hadimdi, huddamdi vs bu konuda merak edipte kendi kendine bu uygulamalari yapan akabinde kendisi ve ailesini perisan edenler var sosyal hayatta

simdi usul yönunden yapacaklarinizi anlatayim

fazla zor olmayan kisa bir sure örnegimiz

Sart 1 Davetten önce bir ilim aliminden izin aliriz O zat izin verirse tamam

sart 2 Istihare yapariz hakkimizda hayirlimi diye

Sart 3 Halvete gireriz Halvet evde olmaz sayet ev bos ve bizden baskasi yasamiyorsa olur Apartman olmaz

Sart 4 15 gun halvette kalacagimiz ve halvet mekanini terketmeyecegimiz icin 15 gunluk yiyecegimiz olan siyah zeytin, hurma ve kuru cavdar, arpa ekmegini aliriz

Sart 5 Tuvalet ihtiyaci haric halvet ortamini terketmeyiz

Sart 6 Halvette olmamiz sirdir ve kimsenin haberi olmaz ve kimseyle görusmeyiz

Sart 7 Devamli yakacagimiz tutsuyude yeteri kadar aliriz

Ve halvet öncesi hazirliklarimiz tamam olunca;

sart 1: halvet odamiza cekilip niyet ederiz

Sart 2: 15 gun oruclu olacagimiz icin gece ve gunduz cok az uyuruz

Sart 3: sabah namazini kilar ve namaz sonrasi okumamiz sart olan dua ve azametleri okumadan önce mekanda bulunan cinleri cikarmak icin sarf azametini sayisinca okuruz Sonra kendimizi korumak icin azametleri sayisinca okuruz

Sart 4: namaz sonrasi okuyacagimiz davet azametini okuruz sayisinca en kisa olan adet 500 diyelim ama her birlerde onlarda ve yuzlerde davet azametinin kasemini bir kere okuruz Sabah ögle ikindi aksam 500 yatsidan sonra 2 kati okuruz

Sart 5: daha ilk geceden saldiriya gececek sufli cinlerden korkmayiz Ne kadar kalabalik ne kadar korkutucu olursa olsun onlara bakmaz okumaya devam ederiz Hangi surette gelirlerse gelsin bize ne söylerse söylesin okumadan geri kalmayiz Ve dunya kelami konusmayiz

Sart 6: devamli surette buhur yanmali

sart 7: 1 Haftanin sonunda gelecek ulvi cinlerin selamini alir daha konusmayiz Ama dikkat edin suflilerle karistirmayin

Ve 15 gun boyunca oruclu olarak halvet tamamlanir

Ama cok dikkat edin her okuma öncesi mekan cinlerden bosaltilir koruma yapilir ve okuma bitince mekandaki cinler tekrar yerine getirilmelidir Bu sure zarfinda cinler 1001 sekilde ve surette size saldiracaklari icin dikkat edin okumalarinizi yarim birakip onlara bakmayin sayet 1 anlikta onlara bakarsaniz sizi orada ya bogar ya deli ederler yada kendilerini hadim suretinde gösterip kufur uzerine ahit yapip sizi seytanin safina katarlar, buna ise ulvi ervah izin vermeyip sizi helak ederler 15 gun gunde 100 kez gelselerde itibar etmeyin onlara

ve sonunda okumalari tam yaptiniz cinlerden korkmadan bitirdiniz okumayi Ama adetlere dikkat 1 eksik yada yanlis kelime okusaniz ameliniz bosa cikar ve azameti, sarfi umari, sarfi israfi, korumayi, kasemi, ezbere okuycaksiniz Ve hadim geldi

selam verir size selamini alin elini uzatir elinizi uzatin ve ahitinizi yapin,

o kuranda sunnette yasak olan birseyi yapmayacaginizin sartini alir siz kabul edin, yani bir evliya hayati yasamanizi ister kabul edin Oda size bir kelime ögretir onu cagirdiginizda onu söylersiniz ve halvet biter

Eee sonra dunya ve dunya hic birsey isteyeceginiz bir hadiminiz olur Hic bir hata yapmayin ne harama bakin ne kötu konusun yoksa ahdi bozmus olursunuz hadim daha gelmez

--- Sonraki mesaj ---

Bu en kisalarindandi 7 sayfalik kasem ve azameti var

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com